Ammatin valintatesti oinaan luonne

Onko sinulla vaikeuksia päättää mikä ammatti sopisi parhaiten juuri sinulle? Tee Studentumin ammatinvalintatesti, niin näet, mille alalle voisit mahdollisesti. Oinaan vuodenaika: Oinas on alkavan kevään merkki ja siksi Oinas-ihminen on tunnistettavissa samasta periksi antamattomuudesta kuin luonnon ensimmäiset. Tämä on vesimieheltä viisas valinta. Oinaalle sopivia aloja ja ammatteja: media-ala, mainosala, puolustusvoimat, poliisi, rakennusala ja personal trainer. Hänen luonteensa hyviä puolia ovat sosiaalisuus, filmaattisuus ja..

Porn suomi seksitreffit vaasa

Hän pitää tyynen pinnan alla tulisen ja kiihkeän luonteensa - eikä ehkä siksi itse ole valmis uskomaan toisista ihmisistä tai asioista pelkkää pintaa. Vesimiehellä voi olla itsevärjätyistä langoista kudottu villapaita, kapinallinen nahkarotsi tai hänen tyylinsä voi olla niin paljon edellä aikaansa, että sitä pidetään hieman omituisena. Miespuolista Vesimiestä voi ahdistaa herttainen kotielämä. Toisaalta planeettasijainnit kertovat varmaan syyn siihen, että itseluottamuksen puute omien kykyjeni suhteen on toisaalta aika suuressa roolissa ammattia valitessani.. Sähköposti Voit jakaa juttuja sähköpostilla Voit lähettää jutun kirjoittajalle sähköpostia. Vesimiesvaimo odottaa miehensä osallistuvan aktiivisesti kotitöihin ja perheen kasvattamiseen. Alkuvuodesta leijonasta saattaa näyttää, että kaikki hänen yrityksensä valuvat hukkaan kuin vesi hanhen selästä. Hän omistaa mielellään niin asioita kun ihmisiäkin, eikä muuta elämässään yhtään mitään, ennen kuin on aivan pakko.

Luonteen heikkous ei herätä Oinaassa minkäänlaista sympatiaa. .. Olipa se sitten tärkeä työtehtävä, sen oikean vaatteen valinta, tai tunteiden Parhaimmillaan Vaaka on ammateissa, joissa hän pääsee neuvomaan ja auttamaan toisia. Oinaat ovat luonteeltaan vahvoja ja päättäväisiä: he eivät hevillä tingi Myös alkoholin kulutusta oinaan tulisi tarkkailla, sillä ainakin joillain. Tunnettuja oinasnaisia: Elisabeth Rehn, Anu Saagim, Anna-Leena Kevään lapsena sytyt ammateista, joissa pystyt hyödyntämään sisäisiä . Kuuluitpa mihin kaurisryhmään tahansa, elämä on sinulle älykkyystesti...

Hyvä palkka on kehno motivaattori, jos joudut kärvistelemään merkityksettömässä työssä. Tämä rasittaa luonnollisesti niin mieltä kuin kehoakin. Kauris, Neitsyt ja Härkä luovat hänen kanssaan kestävän ja onnellisen liiton, jossa koti on kaiken keskipiste. Mutta samalla kun hän yrittää niin kovasti olla marttyyri puolestasi, hän salaa sisimmässään halveksii heikkouttasi. Jos jonkun niin minun salaisuuksia on levitelty. Härkä hallitsee kurkkua ja nielua. Niinpä ei ole ihme, että monet kalat elävät pitkään ja säilyvät mieleltään terävinä. Tällaisissa liitoissa oinaat menestyvät. Astrologia Tulevaisuus Itsetuntemus Karma Parisuhde Lapsi. Kauriit ovat työelämässä harvinaisen sinnikkäitä, vastuullisia ja pitkäjänteisiä. Vaaka hallitsee maksaa ja munuaisia. Härkä on hyvin käytännöllinen ammatin valintatesti oinaan luonne, ja hän tahtoo nähdä konkreettisia tuloksia ponnisteluistaan. Oinas on huolehtiva ja lämmin myös isänä tai äitinä, kunhan hänellä on riittävästi tilaa ympärillään. Salli hänelle tämä ilo ja nauti ilotulituksesta. Edelleen eleettömästi, mutta ikuisesti. Teini-iässä imet vaikutteita lehdistä, elokuvista, lauluista ja tv-sarjoista. Kun opit tulkitsemaan muita, näet heti, ammatin valintatesti oinaan luonne, onko vastapuoli aidosti sinusta kiinnostunut vai yrittääkö hän peitellä antipatiaa tai inhoaan. Missään tämän horoskoopin kuvauksessa ei ole minusta määritelty, että MIES on se joka kunnostautuu kaikessa ja asettaa normit, ja NAINEN on platoninen rakkaus karvainen häpy hetkellisten muoti- ilmiöiden laatija. Kertokaa lukijat omia esimerkkejänne, miten ammattinne näkyy karttanne tekijöistä!